Élet-Stílus

Fabregas nem megy sehova

Az Arsenal és a spanyol válogatott középpályása angol lapjelentések szerint tárgyalni kezdett a londoniak vezetőivel szerződésének a meghosszabbításáról. Cesc Fabregast a jelek szerint hiába csábította a Barcelona.

A 21 éves irányító középpályás még 2006-ban nyolc évre elkötelezte magát az Ágyúsokhoz, de a spanyol illetve angol sajtóban az elmúlt hónapokban megszaporodtak az olyan hírek, amelyek szerint a szezon végeztével visszatérhet szülővárosába.

Jól érzi magát Londonban (PA)

Jól érzi magát Londonban (PA)

„Hat év még hátra van a szerződésemből, és a jelenlegi klubom vezetői jelezték, hogy szeretnének ezen túl is velem dolgozni. Maradni akarok az Arsenalban, és minél több trófeát nyerni. Barcelonából származom, játszottam is már ott, de a jövőm ide köt” – nyilatkozta a spanyol Cadena Ser nevű rádiónak a fiatal kora ellenére rendkívülien érett játékos.

A 2008-as Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott egyik kulcsemberét a sajtóban a Real Madriddal is több alkalommal kapcsolatba hozták. A barcelonás pletykákat erősítette, hogy az Arsenal trénerének, Wengernek a neve is felmerült Rijkaard utódjaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik