Élet-Stílus

Ronaldo nyáron visszavonulhat

A sorozatos sérülések miatt a 2007/2008-as szezonban csak elvétve szerepelt az AC Milanban a brazil klasszis. A Fenoménnek is becézett játékos szerződése nyáron lejár a Bajnokok Ligája címvédőjénél, és azt csak akkor hosszabbítják meg, ha az erőnlétével nem lesznek bajok.

Nincsen szerencséje az idei szezonban az AC Milan brazil sztárjának. Ronaldo karácsonyig egyetlen egy olasz bajnokin szerepelt, a Napoli ellen januárban két góllal tért vissza, majd az Udinese ellen is remekül játszott. Sajnálatos módon a sérülése ezek után kiújult, vasárnap a Siena ellen is csak egy félidőt vállalt.

Az erőnléti problémái miatt így egy időre ismét a partvonal mellé szorult Ronaldo, akit olasz lapjelentések szerint egyre jobban frusztrál, hogy állandóan kiújulnak a sérülései. A 31 éves játékos ezért az sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a nyáron befejezi a pályafutását.

Visszatérhet Brazíliába

A Fenomén milánói szerződése június végén lejár, és a klubja csak akkor hajlandó tárgyalni vele a hosszabbításról, ha a játékos túlteszi magát az erőnléti problémáin. Ez egyelőre kérdéses, így nem kizárható, hogy Ronaldo napjai az AC Milannal meg vannak számlálva.

Ritka látvány az utóbbi hónapokban (AFP)

Ritka látvány az utóbbi hónapokban (AFP)

Elképzelhető persze, hogy szülőhazájában, a Flamengo együttesében folytatja karrierjét a brazil klasszis.

Érkezik Drogba?

A milánói klub vezetői már azon törik a fejüket, hogy kivel pótolhatnák a Ronaldót. A hírek szerint a nyáron visszahívhatják a Genovának illetve Empolinak kölcsönadott Marco Borriellót vagy Nicola Pozzit, de emellett nyílt titok, hogy kinézték maguknak a Chelseaből elvágyódó Didier Drogbát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik