Élet-Stílus

Internazionale: kölcsönadták Filkor Attilát

Filkor Attila, az Internazionale magyar válogatott labdarúgója a következő fél évben a másodosztályú Grosetto csapatában folytatja pályafutását kölcsönjátékosként.

“A Primavera bajnokságot már kinőttem, kifejezetten örülök ennek az új szerződésnek, hiszek abban, hogy rendszeresen lehetőséget kapok” – idézte a 19 éves középpályást pepsifoci.hu.

A Grosetto jelenleg a 15. helyen áll a 22 csapatos Serie B-ben. A magyar válogatottban öt alkalommal szerepelt Filkor 2006 nyarán került a bajnoki címvédő kék-feketékhez, a felnőttek között 2006 november 9-én, a Messina otthonában, egy kupamérkőzésen debütált.

Filkor és Grosso a magyar-olasz mérkőzésen (MTI)

Filkor és Grosso a magyar-olasz mérkőzésen (MTI)

A magyar válogatottal kapcsolatos hír, hogy megváltozott a nemzeti együttes május végi, június eleji programja: a brüsszeli EU-torna elmarad, helyette május 31-én a horvátokkal, június 4-én pedig az argentinokkal mérkőzik a nemzeti együttes Budapesten.

Az MLSZ tájékoztatása szerint utóbbi találkozóval kapcsolatban, melyen a FIFA világranglistáját tavaly október óta vezető sztáregyüttes lesz az ellenfél, a tárgyalások keddről szerdára virradóra zárultak le, kedvező eredménnyel. Az év egyik slágereseményének ígérkező mérkőzés részleteiről hamarosan sajtótájékoztatón számolnak be a szervezők.

A FIFA-rangsorban tizedik helyezett és a június 7-én kezdődő Európa-bajnokságra készülő horvát csapat vendégszereplése azért vetődött fel, mert Brüsszelből olyan információ érkezett, hogy – sajtójelentések szerint tévés jogviták miatt – az EU nem rendezi meg a május végére tervezett négyes tornát, amelyen a magyar és a vendéglátó belga csapat a világbajnok olaszokkal, valamint a vb-ezüstérmes franciákkal mérkőzött volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik