Élet-Stílus

Újabb nagyberuházás az Arena Plaza mellett

A Kerepesi úti beruházás során irodaház, lakóház, háromcsillagos szálloda, étterem, bankfiók és számos üzletlétesülne 2011-ig - értesült a Világgazdaság.

150 millió eurót meghaladó összköltségű beruházásra készül az RE Project Development Kft. A társaság a közelmúltban 15 millió euróért vásárolt meg egy közel 23 ezer négyzetméteres telket az Arena Plaza közelében, a Kerepesi út és a Stróbl Alajos utca között. A többfázisú beruházás során nettó 90 ezer négyzetméteres, 5-6 emeletes épületkomplexum megvalósítása a terv – olvasható a lapban.

A cég ügyvezető igazgatója, Rudolf Riedl szerint a Baross tér és a Hungária körút közti szakasz további jelentős fejlődés előtt áll. Ezért a Kerepesi úti fronton előbb egy irodaház és az ahhoz csatlakozó étterem, bankfiók és üzletek készülnek el, ám a későbbiekben felépülhet egy háromcsillagos szálloda, valamint a telek hátsó, a Stróbl Alajos utcára néző részén egy lakóház is.

Az építkezés várhatóan 2011-re fejeződik be, az idei év elmegy a kiviteli tervek készítésére és az engedélyek beszerzésére – írta a Világgazdaság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik