Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: jön az átlátszó kenyérpirító

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Kitekerhető képernyős mobil
Itt a felnibe épített mozi
A világ legdrágább sushija

Az átlátszó kenyérpirító egyelőre még csak koncepció, a technológia alapján prototípus létezik. Az ötlet az Inventables Concept Studio terméke. Az áttetsző, fűthető üveg technológia lehetővé teszi, hogy kenyérpirítás közben látható legyen az eredmény: így a kívánt barnasági fokon a pirítós eltávolítható. Emellett a pirítót hagyományos időzítővel is ellátták, azoknak, akik inkább megszokott módon szeretnék kenyerüket pirítani.

Designra sem utolsó

Designra sem utolsó

Az Inventables 2002-ben alakult, és azért jött létre, hogy ötletekkel, kutatás-fejlesztéssel, innovatív anyagokkal és technológiákkal inspiráljon cégeket. A társaság célja, hogy az emberi kíváncsiságra, az új iránti pszichológiai kényszerre alapozva megihlesse a világ designereit, mérnökeit. Az Inventables tanácsadói testületében olyan cégek vezető beosztású személyei ülnek, mint a Kimberley-Clark, a Google, az American Informations Systems vagy a Rackspace.

Inventables

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

ÚJ! Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik