Élet-Stílus

Nem adja világbajnok támadóját a Milan

Hosszú idő óta rebesgetik, hogy a Bajnokok Ligája címvédője megválik Alberto Gilardinótól, akinek sokak szerint nincsen helye egy AC Milan szintű klubnál. Az olasz klub alelnöke azonban a jelek szerint megváltoztatta a véleményét, a 25 éves támadó marad Milánóban.

(MTI/AP)” alt=”Marad Milánóban
(MTI/AP)” border=”0″>

Marad Milánóban
(MTI/AP)

Az AC Milan alelnöke egy interjúban cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint Alberto Gilardinótól minél hamarabb megválnának. Adriano Galliani arról is beszélt, hogy az elkövetkező egy-két hónapban leülnek a játékossal és ügynökével tárgyalni a szerződésének a meghosszabbításáról.

„Gilardino mindig is fontos láncszeme volt a csapatunknak. Meg sem fordult a fejünkben, hogy eladjuk” – magyarázta Galliani, aki tavaly nyáron még egészen másképp nyilatkozott. „Igen, megváltoztattam a véleményemet, Gilardinót akkor sem adjuk el, ha valaki 24 millió eurót kínál érte.” Nyáron az alelnök még azt hangoztatta, hogy ezért az összegért hajlandóak lennének megválni a támadótól.

Sokan úgy vélik, hogy az egészséges Ronaldo és szenzációsan debütáló Pato mellett nem jut szerep Gilardinónak, aki az idei szezonban 18 mérkőzésen nyolcszor volt eredményes.

A kapusposzton sem tervez változásokat Galliani. Az idényben Dida számos bakival borzolta a kedélyeket, és egyes olasz lapok már arról cikkeztek, hogy meg vannak számlálva a napjai a klubnál. „A következő szezonban is Dida és Kalac lesz az AC Milan kapusa” – idézte a Corriere dello Sport az alelnököt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik