Élet-Stílus

Inter: erődemonstráció a kupában

Az Inter „tartalékjaival" is simán legyőzte a bajnokságban a kiesés ellen menekülő Reggina csapatát, így kiütéssel, 7-1-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé az Olasz Kupában.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Az idegenbeli 4-1-es sikert követően több alapemberét is pihentette Roberto Mancini a Reggina elleni milánói kupavisszavágón.

A bajnok és éllovas Inter vezetőedzője a találkozóra saját fiát is benevezte, sőt, a 17 éves Filippo a hajrában be is állt, ellentétben Filkor Attilával, aki a kispadon nézte végig a kupamérkőzést, amelyen igazából csak az Inter-győzelem különbsége volt kérdéses.

A 33. percben Hernan Crespo szerzett vezetést az Internek, miután 25 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. A hazai előnyt aztán az egyik vendégvédő duplázta meg a szünet előtt: Emmanuel Cascione egy jobboldali beadás után 7 méterről talált a saját kapujába.


Inter: erődemonstráció a kupában 1

A Reggina nem tudta lebirkózni az Intert (AP)


A végeredményt Cesar állította be a hosszabbítás perceiben: gondolt egy merészet, majdnem az alapvonalig futott a labdával, és passz helyett éles szögből átemelte a kivetődő kapust. Az Inter nagyon magabiztosan, kettős sikerrel, 7-1-es összesítéssel ment tovább.

A Lazio szintén bejutott a nyolc közé, miután 1-1-es döntetlent játszott a Napoli vendégeként. A fővárosiak 3-2-vel nyerték a párharcot, és készülhetnek a Fiorentina elleni negyeddöntőre, míg az Inter a Juventusszal játszik a „Coppa Italia” következő fordulójában.

Olasz Kupa, nyolcaddöntő, visszavágók:
Internazionale-Reggina 3-0
Tj.: az Inter, 7-1-gyel.

SSC Napoli-SS Lazio 1-1
Tj: a Lazio, 3-2-vel.

Korábban játszották:
Catania-AC Milan 1-1
Tj: a Catania, 3-2-vel.

Sampdoria-Cagliari 4-0
Tj: a Sampdoria, 4-1-gyel.

AS Roma-Torino 4-0
Tj: az AS Roma, 5-3-mal.

Fiorentina-Ascoli (II. osztályú) 2-0
Tj: a Fiorentina, 3-1-gyel.

Palermo-Udinese 0-1
Tj: az Udinese, 1-0-val.

Juventus-Empoli 5-3
Tj: a Juventus, 6-5-tel.

A negyeddöntő párosítása:
Juventus-Inter
Lazio-Fiorentina
AS Roma-Sampdoria
Udinese-Catania

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik