Élet-Stílus

FTC: visszakönyörgik az angol befektetőt

Pénteken a Ferencvárosi Torna Club vezetősége és a nemzeti vagyonkezelő elnöksége közösen kérte fel a Sheffield United tulajdonosát, Kevin McCabe-t, hogy ne hagyja magára a Fradit.

Kapcsolódó linkek

ftc.lap.hu
sport.lap.hu

A lapunknak is eljutatott közleményből kiderül, hogy a nemzeti vagyonkezelő (MNV) és az FTC vezetői megvitatták az ingatlantender ötödik fordulójának sikertelensége kapcsán felmerült kérdéseket. Nos, arra jutottak, hogy az egyik fél sem hibáztatható a pályázat eredménytelensége miatt. (Ezt a megállapítást még a pályázó cég, az Esplanade Real Estate ingatlanforgalmazó képviselője is elfogadta.)

Tátrai Miklós, az MNV vezérigazgatója és Rieb György, a Fradi első embere ezért közösen kérik fel Kevin McCabe-t, az Esplanade Real Estate vezetőjét, az angol Sheffield United tulajdonosát, hogy újfent vegyen részt a következő – immár hatodik – pályázaton is.
FTC: visszakönyörgik az angol befektetőt 1

Kevin McCabe és Rieb György (ftc.hu)


Mindketten megerősítették: céljuk az FTC Üllői úti ingatlanjainak mielőbbi értékesítése, az eddigi feltételrendszerrel azonos módon. A közleményben továbbá az is olvasható, hogy a vagyonkezelő már szerdára kiírja a meghívásos értékesítési tárgyalást, melyet követően akár egy hónapon belül megvalósulhat az eladási tranzakció.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdán jelentette be, hogy érvényes, de eredménytelen volt az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt újabb pályázat. Az 1,8 milliárd forintos adóssággal küzdő klub számára létfontosságú az ingatlanegyüttes tulajdonjogának értékesítése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik