Élet-Stílus

Visszatér Matthäus a kispadra?

Lapinformációi szerint Kisteleki István a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) első embere a napokban felvette a kapcsolatot Pellady Péterrel, Lothar Matthäus korábbi kapitány menedzserével.

A menedzser az nb1.hu-nak elárulta: felvették a kapcsolatot a Magyar Labdarúgó-szövetséggel (MLSZ), és úgy vélik, egy esetleges együttműködés mindkét fél számára hasznos lehet, az sem elképzelhetetlen, hogy a német szakember visszatér a válogatott élére.

Pellady elmondta: szerinte Matthäus képes lenne együtt dolgozni a jelenlegi vezetéssel, ő maga pedig segíthetne az MLSZ-nek abban, hogy megnyugtató módon záruljon le néhány vitás ügy, mint például a Kentaro-per, amelyben – szerinte – az MLSZ-nek semmi esélye nincs a sikerre.

A kapitánykérdésben jövő kedden várható döntés. Az MLSZ elnöksége ugyan elfogadta Várhidi Péter szakmai beszámolóját, de december közepén mégsem hosszabbították meg a szakember év végén lejáró szerződését. Eredetileg január 15-én döntött volna az MLSZ a kapitány személyéről, de Kisteleki István egy héttel elhalasztotta az elnökségi ülést.

A szövetség első embere a Nap-keltében egyértelműen kifejezésre juttatta, hogy ő külföldi edzőt szeretne kapitánynak, igaz, ehhez hozzátette, Várhidi Pétert sem tartja rossz megoldásnak. Ugyanebben a műsorban a „futballvezér” azt is elmondta, kedden mindenképpen az elnökség elé terjeszti a jelöltje(i) nevét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik