Élet-Stílus

AC Milan: mégsem kell Ronaldinho

Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke már nem tartja feltétlenül szükségesnek Ronaldinho leigazolását, ugyanakkor abban biztos, hogy a szintén a Barcelona alkalmazásában álló Gianluca Zambrotta a csapatában folytatja a pályafutását.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


Az olasz és a spanyol sajtó korábban rendszeresen cikkezett arról, hogy az AC Milan szemet vetett a Ronaldinhóra, sőt az is napvilágot látott (még áprilisban), hogy a milánói klub 100 millió eurót sem sajnálna a brazil szerződtetésére. Az erről beszámoló Silvio Berlusconi klubelnök véleménye azóta jelentősen megváltozott, a volt olasz miniszterelnök már nem tartja feltétlenül szükségesnek Ronaldinho szerződtetését.

„Már nem olyan fontos a leigazolása. Több sztárjátékos van a keretünkben, és nem árt egyensúlyt tartani az öltözőben, nem beszélve arról, hogy Ronaldinho formája bizony már nem a régi. A lényeg a lényeg: a brazil labdarúgó szerződtetése nem a legfontosabb feladat a Milan számára” – magyarázta Berlusconi.


AC Milan: mégsem kell Ronaldinho 1

Vajon hol trükközik a jövõben? (Getty)


Az AC Milan elnöke ugyanakkor biztos abban, hogy másik barcelonai játékos, a világbajnok Gianluca Zambrotta a csapatában folytatja a pályafutását. „Biztosan hozzánk igazol. Ez sima ügy. Ő az AC Milan játékosa akar lenni, és tulajdonképpen már csak szerződés aláírás van hátra” – jelentette ki vasárnap este. Igaz, Berlusconi arról nem beszélt, hogy mennyit fizet a Barcelonának a védőért, akinek még három évig érvényes szerződése van a katalán sztárcsapattal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik