Élet-Stílus

Roma: Mutu nem jön, Mancini nem megy

A román Adrian Mutu nem igazol a BL-ben is érdekelt AS Roma labdarúgócsapatához, ugyanakkor a brazil Alessandro Mancini kijelentette: továbbra is a „farkasoknál" kíván futballozni.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A korábban a Chelsea-ben, valamint a Juventusban is megfordult, jelenleg a Fiorentina alkalmazásában álló Adrian Mutu kijelentette, a híresztelésekkel ellentétben nem igazol az AS Roma együtteséhez.

„Igazán jólesik a Roma érdeklődése, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagy klubnál szóba került a nevem, ugyanakkor én csak a Fiorentinára koncentrálok, továbbra is Firenzében akarok futballozni” – így Mutu.

A pazar formában lévő, a Serie A-ban kilenc gólnál járó román támadó szerint nem feltétlenül kell eligazolnia azért, hogy sikerekben legyen része. „Nagyon szép jövő előtt áll a fiatal csapatunk, és vagyunk annyira jók, hogy eljussunk a Bajnokok Ligájáig” – jegyezte meg.


Roma: Mutu nem jön, Mancini nem megy 1

Mancini hûséges az AS Romához (Getty)


Mutu nem megy Rómába, a brazil Mancini viszont nem megy el onnan, mint mondta a „farkasoknál” képzeli el a jövőjét, és készen áll a hosszabbítására. „Róma a második otthonom, szeretem ezt a várost, s eszem ágában sincs elhagyni a csapatot” – magyarázta a brazil szélső, aki a bajnokságban 14 meccsen három gólt szerzett a szezonban, és egyszer a Bajnokok Ligájában is eredményes volt.

Az AS Roma az éllovas Inter mögött hét ponttal lemaradva a második a tabellán, a Fiorentina pedig jelenleg az ötödik helyen áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik