Élet-Stílus

Portugál klasszist igazol az Inter

Bár az orvosi vizsgálat és a szerződés aláírása még hátravan, biztosra vehető, hogy a portugál válogatott Maniche az Atletico Madridtól az olasz bajnok és listavezető Interbe szerződik.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Massimo Moratti, az Inter első embere is beszámolt arról, klubja közel áll ahhoz, hogy leigazolja a portugál labdarúgót a spanyol élvonalban szereplő Atletico Madridtól.

A 30 éves középpályás, aki korábban a Benficában, az FC Portóban, a Dinamo Moszkvában, valamint a Chelsea-ben is megfordult, vasárnap érkezik meg Milánóba, s miután részt vett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, aláírja a szerződését az Interrel.


Portugál klasszist igazol az Inter 1

Irány Milánó (AFP)


Maniche a szezon végig kölcsönjátékosként szerepel majd az Interben, melynek opciós joga van, így a nyáron – hatmillió euró körüli összegért – végleg megvásárolhatja a 44-szeres portugál válogatott játékost. Maniche 15 bajnoki meccsen két gólt szerzett az Atleticóban, ám később kegyvesztetté vált, miután – állítólag – sérülést színlelt, mert nem akart játszani egy kupameccsen.

Hír még Milánóból, ám annak már a piros-fekete részéből, hogy az AC Milan nem „passzolja át” az újabban sérülékeny Ronaldót a brazil Flamengónak. Ezt a klub elnöke, Silvio Berlusconi jelentette ki.

Nem védhetnek a verekedő kapusok

A csapat pénteki edzése után egymásnak esett Dudu Aoute és Gustavo Munoa, a spanyol élvonalbeli Deportivo La Coruna két kapusa. Az öltőzőben történt ökölcsatában az Aoute arcán esett sebet hat öltéssel kellett összevarrni. A galíciai klub szombaton úgy döntött, a szezon végéig nem védhetnek a verekedő hálóőrök. „Éppen zuhanyoztam, amikor bejött Munua, rám kiáltott, hogy mit nézek, aztán már ütött is. Nem harcoltunk, verekedés sem volt, egy ütést kaptam, ennyi történt” – nyilatkozta Aouate. Spanyol lapok szerint Munuát az dühíthette fel, hogy csütörtökön Aouate egy sajtótájékoztatón arról panaszkodott, december óta nem ő az elsőszámú kapusa az együttesnek. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik