Élet-Stílus

Totti a Realt és az Intert „fenyegeti”

A Bundesligából erősítene az olasz AS Roma; a stuttgarti Ludovic Magnin és a berlini Gilberto is szerepel a „farkasok" kívánságlistáján. Az együttes csapatkapitánya, Francesco Totti pedig elmondta, szerinte képesek kiverni a BL-ből a Real Madridot, továbbá még a bajnoki címet is megszerezhetik.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Francesco Totti nem esik kétségbe amiatt, hogy a legjobb 16 között a jó formában lévő Real Madriddal kell játszania csapatának a Bajnokok Ligájában, s amiatt sem aggódik, hogy a Serie A-ban az éllovas Internek jelentős, hét pont az előnye a Romával szemben. Éppen ellenkezőleg – a „farkasok” csapatkapitánya optimistán tekint a jövőbe.


Totti a Realt és az Intert „fenyegeti” 1

Francesco Totti elszánt, akárcsak az AS Roma (goal.com)



Totti: mindent meg akarunk nyerni

„Nagyon örülök annak, hogy a Reallal nézünk szembe a BL-ben. Jól emlékszem még arra, hogy 2002-ben – az első csoportkörben – az én gólommal nyertünk a Bernabeuban. A Real nagyon erős, de képesek vagyunk elbúcsúztatni. Vannak csapatok, melyek papíron jobbak nálunk, ám mi mindannyian nagyon elszántak vagyunk, minden kiírásban az élen szeretnénk végezni” – magyarázta Totti.

A világbajnok támadó a bajnoki versenyfutás kapcsán így vélekedik: „Az Inter hét ponttal vezet előttünk, nem vitás, a bajnokság első számú esélyese. Ugyanakkor meg vagyunk győződve arról, hogy még beérhetjük, és végig versenyben leszünk a scudettóért.”

A Bundesligából erősítene a Roma

Amíg a csapatkapitány a közeljövő feladatain elmélkedik, az AS Roma vezetősége a csapat, legfőképp a védelem megerősítésén dolgozik. A fővárosiak a svájci Ludovic Magnint (Stuttgart) és a brazil Gilbertót (Hertha BSC) nézték ki maguknak. A szerződtetésükre valószínűleg csak a szezon végén kerül majd sor, tekintve, hogy a nyáron mind a ketten szabadon igazolhatóvá válnak. Magnin egyébként 2005-ben közel volt ahhoz, hogy a Romába igazoljon, ám akkor az utolsó pillanatban meghiúsult az üzlet. A svájci válogatott futballistát a „farkasok” mellett a Birmingham City és a Rangers is szívesen látná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik