Élet-Stílus

Lehmann visszatér Dortmundba

Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott kapusa visszatér Dortmundba. Az Arsenalnál az utóbbi hónapokban csereként számításba vett hálóőr mindenben megegyezett a dortmundi vezetőkkel és a tavasszal már a német együttest erősíti.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


„Mindenben megállapodtunk, folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással” – nyilatkozta a Michael Zorc, a Borussia Dortmund menedzsere a Bild Zeitung című lap internetes kiadásának. Majd hozzátette: az aláírás időpontja azon múlik, hogy Lehmann milyen gyorsan tudja rendezni londoni ügyeit.

A dortmundiak azt szeretnék, ha a kapus még ezen a héten bekapcsolódna a munkába.


Lehmann visszatér Dortmundba 1

Újra a Bundesligában védhet (Wikipedia)


A Bild szerint Lehmann az Arsenalnál évi 3,2 millió eurót keresett, Dortmundban ennél kevesebb lesz a fizetése, viszont a német nemzeti együttesben csak akkor szerepelhet a nyári osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon, ha klubjában rendszeresen pályára lép, amire az angol éllovas Arsenalnál nem volt esélye.

A 38 esztendős Lehmann 2003-ben a Dortmundtól igazolt Londonba, az „Ágyúsokkal” bajnokságot és FA-kupát is nyert, s Bajnokok Ligája döntőt játszhatott. Korábban a Schalkében és az AC Milanban is megfordult, a német válogatottban 51-szer szerepelt eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik