Élet-Stílus

Kémfotókon egy új Audi TT

Az Audi több újdonságot tervez a következő évekre. 2008 első új Audiját már látható is, miután kiszivárogtak róla a fényképek. Az Audi TTS - amelyet a Detroiti Autószalonon lepleznek le januárban - a normál kivitelekhez képest sportosabb lökhárítókat kap, könnyen azonosítható is, hiszen hatalmas hűtőnyílást rejt.

A lényeg azonban a kasztni alatt rejtőzik. A TTS-be – eddig hivatalosan meg nem erősítetten – 2,0 literes turbómotor kerül, teljesítménye 270 lóerős lesz. A legerősebb TT természetesen csak összkerékhajtással lesz elérhető, ezzel tovább fokozva az autó dinamizmusát kanyarban.

Hatfokozatú manuális, illetve duplakuplungos S-Tronic váltóval rendelhető majd a modell, amely mind Coupé, mind Roadster kivitelben készül. A TTS már harmadik variánsa lesz a TT-nek, amely eddig 2,0 literes turbómotorral, illetve 3,2-es V6-ossal volt kapható.


Kémfotókon egy új Audi TT 1

Roadster és Coupé is lesz – KÉPEK


Bár a 270 lóerő remek, ám mégsem tökéletes ellenfél a Porsche Cayman S, vagy a BMW Z4M ellen. Persze aggódni nem kell, a pletykák szerint már tesztelik a TT-RS-t, amely 350 lóerőt állít majd csatasorba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik