Élet-Stílus

Átalakulhat a Barcelona kerete

A nyáron teljesen átalakulhat a Barcelona kerete. Több klasszis játékos szerepel a klub kívánságlistáján, mások mellett Cristiano Ronaldót, Cesc Fabregast, Xabi Alonsót, valamint Philipp Lahmot is szívesen látnák a katalán sztárcsapatnál.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A Barcelonánál úgy tartják, nyáron komoly vérfrissítésre van szükség a csapatnál, éppen ezért a vezetők már most elkezdtek dolgozni a gárda nyári megerősítésén. Lapértesülések szerint a katalán klub a védelmet, illetve a középpályás sort szeretné elsősorban izmosabbá tenni – és nem is akárkikkel.

A katalánok kívánságlistáján szerepel többek között Cristiano Ronaldo (Manchester United), Francesc Fabregas (Arsenal), Xabi Alonso (Liverpool), Alekszandr Hleb (Arsenal), Philipp Lahm és Willy Sagnol (Bayern München) is.

Nem csak érkezhetnek, minden bizonnyal távoznak is játékosok a Camp Nouból. A helyi média Oleguer, Gainluca Zambrotta, Sylvinho és Deco búcsúját valószínűsíti, s persze kérdéses Ronaldinho sorsa is.


Átalakulhat a Barcelona kerete 1

Cristiano Ronaldót is vinné a Barcelona (Getty)


A brazil aranylabdás távozása megkönnyítheti a legnagyobb név, Cristiano Ronaldo leigazolását, akit persze sem így, sem úgy nem lesz egyszerű feladat megszerezni a Manchester Unitedtől, dacára annak, hogy a portugál nemrég kijelentette, valamikor szívesen futballozna a Premira Divisiónban. Ráadásul a „vörös ördögök” klasszisáért – akinek 2012-ig érvényes szerződése van – a Real Madrid is sorban áll.

A másik véglet Willy Sagnol esete, a francia védő leigazolása simának tűnik, hosszú sérülése után ugyanis már nem számít alapembernek a klubjában, emiatt nemrég ki is jelentette: amilyen hamar csak lehet – akár már januárban -, távozni akar a német Bayern Münchentől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik