Élet-Stílus

Szávay párosban elődöntős

Szávay Ágnes egyesben korán búcsúzott a Gold Coast-i tornán, párosban viszont bejutott az elődöntőbe: az orosz Dinara Szafina partnereként orosz kettőst győzött le.

Kapcsolódó linkek


tenisz.lap.hu
sport.lap.hu

Szávay Ágnes az ukrán Juliana Fedak elleni veresége miatt egyesben fájóan korán, már az első körben búcsúzott a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tornán. A javítás a párosok versenyében sikerült: a magyar tehetség a tavaly egyesben és párosban is győztes orosz Dinara Szafina oldalán bejutott a viadal elődöntőjébe.

A harmadik helyen kiemelt magyar–orosz tandem a legjobb négy közé jutásért az orosz Nagyja Petrova, Jelena Vesznyina duó ellen lépett pályára, és a nyitó játszmában mind a két bréklabdáját értékesítette (míg a saját adogatójátékát egy esetben vesztette el), így viszonylag simán, 6:3-mal előnybe került.

A folyatatásban Szávayék magabiztosan adogattak, az ellenfél egyetlen bréklabdáját is hárították, miközben egyszer újra elvették Petrováék szervajátékát, ezzel 6:4-re nyerték a második szettet – s így már elődöntősök.

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik