Élet-Stílus

Tottenham: Berbatov odébbállna

Ügynöke szerint elképzelhető, hogy a bombaformában lévő Dimitar Berbatov a téli átigazolási időszakban elhagyja a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Ügynöke, Emil Dancsev szerint Berbatov remekül érzi magát a Tottenhamnél, de szívesen játszana „egy nagy klubban”.

„Beszéltem a Tottenham elnökével, és jeleztem neki, hogy Dimitar váltana, ha egy képességeinek megfelelő, komoly csapat bejelentkezne érte a télen” – így Dancsev.

A játékos ügynöke ehhez még hozzátette: „Dimitar a jövő hónapban tölti be a 27. életévét, azaz eljött az idő, hogy egy komoly célokért küzdő együttesben futballozzon, ezt a szurkolóknak is meg kell érteniük.” A hírek szerint három klub, köztük egy angol együttes csábítja a jó formában lévő bolgár labdarúgót. Nem lenne meglepő, ha az a bizonyos angol gárda a Manchester United lenne, hiszen Sir Alex Ferguson menedzser már régóta „kinézte” magának Berbatovot.


Tottenham: Berbatov odébbállna 1

Dimitar Berbatovhoz ragaszkodnak a Tottenhamnél (Getty)


A klubváltás azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak, hiszen a Tottenham elnöke, Daniel Levy a legjobbak kiárusítása helyett a hosszú távú csapatépítés híve. Berbatov 2006 nyarán igazolt a Spurshöz, és első szezonjában 22 gólig jutott. Most 11 találatnál jár, néhány napja a Reading elleni bajnokin mesternégyessel rukkolt ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik