Élet-Stílus

Premier League: remizett a Liverpool

A Manchester City és a Liverpool megosztozott a pontokon, a Blackburn viszont idegenben, a Derby otthonában gyűjtötte be a három pontot vasárnap a Premier League 20. fordulójában.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Sorozatban kilenc győzelem után már a második döntetlenjét jegyezte hazai pályán a Manchester City, amely vasárnap este a Liverpoollal játszott gól nélküli döntetlent.

A nem túl izgalmas első félidőben Fabio Aurelio járt a legközelebb a gólhoz, ám próbálkozását hárította Hart, a City kapusa. A folytatásban Fernando Torres két helyzetet is elhibázott, és Benajun erős lövése sem fogott ki Harton.


Premier League: remizett a Liverpool 1

A Liverpool nem bírt el a Manchester Cityvel (Getty)


A hajrában nyomott a ‘Pool, de nem járt sikerrel. Kuyt közeli fejese után ugyanis Hart és Dunne együttes erővel tisztázott a kapu torkában, s Benajun lövése is elkerülte a bal alsó sarkot. A Liverpool – egymérkőzéssel kevesebbet játszva – jelenleg a negyedik helyen áll, de már tíz pont a hátránya a listavezető Arsenallal szemben.

A délutáni mérkőzésen a Blackburn idegenben verte a sereghajtó Derbyt. A hazaiak szerezték meg a vezetést, ám ezt követően elpuskáztak egy tizenegyest, s ezért nagy árat fizettek. A kapusról kipattanó labdát hálóba pofozó Santa Cruz révén egyenlített a Blackburn, majd Bentley lőtt távolról laposan a Derby kapujának jobb alsó sarkába, kialakítva ekképpen a 2-1-es végeredményt.

Premier League, 20. forduló:
Manchester City-Liverpool 0-0

Derby County-Blackburn Rovers 1-2 (1-2)
Gól:
Oakley (27.), ill. Cruz (39.), Bentley (42.)

Korábbi eredmények:
Everton-Arsenal 1-4
Birmingham-Fulham 1-1
Chelsea-Newcastle 2-1
Sunderland-Bolton 3-1
Tottenham-Reading 6-4
Wigan-Aston Villa 1-2
Portsmouth-Middlesbrough 0-1
West Ham-Manchester United 2-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik