Élet-Stílus

Mourinho és Drogba az AC Milanhoz tart

Ha a L'Equipe című francia lap értesülései igazak, akkor a Chelsea-től szeptemberben távozó Jose Mourinho, valamint Didier Drogba is az AC Milannál kezdi meg a következő szezont.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu




A L’Equipe úgy értesült, hogy Mourinho a nyáron elfoglalja az AC Milan kispadját, s a milánói klubhoz vele tart egykori játékosa, Drogba is. A portugál edző szeptemberben távozott a Chelsea-től, s már akkor úgy nyilatkozott: szívesen dolgozna Itáliában.

A szavakat állítólag tettek is követték, azaz Mourinho már előszerződést is aláírt a Milannal, és júniusban átveszi Carlo Ancelotti helyét.

Ugyanakkor az AC Milan jelenlegi vezetőedzője sem maradna állás nélkül: Ancelotti a nyáron Frank Rijkaard utódja lehet a Barcelonánál, vagy esetleg Roberto Donadoni posztját örökölheti meg – utóbbit persze csak akkor, ha az olasz válogatott nem a várakozásoknak megfelelően szerepel a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon.


Mourinho és Drogba az AC Milanhoz tart 1

Jose Mourinho hamarosan Milánóban pózolhat (goal.com)


A BL-címvédő klub 25 (korábbi hírek szerint 30) millió fontot adna Drogbaáért, akit ugyan marasztalnak a Chelsea-nél, ám nyáron vélhetően kénytelenek lesznek elengedni Londonból elvágyódó, Mourinhohoz viszont ragaszkodó elefántcsontparti csatárt.

Olaszországban és Spanyolországban már szinte tényként kezelik, hogy a világbajnok olasz Gianluca Zambrotta januárban a Barcelonától az AC Milanba igazol. A válogatott védő – aki főleg felesége honvágya miatt térne haza – 5 millió fontért cserélhet klubot.


Canizares Barcelonában?

A Barcelona Santiago Canizaresszel pótolná a tartalékkapusát, a súlyos térdsérülést szenvedett, ennek következtében a szezon hátralévő részében maródi Albert Jorquerát. Canizares jelenleg a Valencia kapusa, de a klubnál már nem igazán számolnak a válogatott játékossal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik