Élet-Stílus

Megint különlegességet készített a Porsche

Egyedi megjelenéssel limitált modellt készít a Porsche. A Boxster RS 60 Spyder erősebb motort és egyedi kiegészítőket rejt.

A Porsche a Bologna Motor Show-n mutatja be a Boxter új limitált változatát. Megjelenésében, tulajdonságaiban és filozófiájában az 1960-as évek sportsikereit idézi a Boxster RS 60 Spyder, amikor a Porsche 718 RS 60 Spyder megnyerte többek között a sebringi 12 órás hosszútávú versenyt.

Ahogy anno a versenyautó, úgy az új széria is GT ezüstfényezést kap, amihez itt is látványos Carrera-vörös belső társul, de ugyanilyen a tető is. Akinek ez a multidéző design nem jön be, alternatívaként kérhet szürke belsőt és fekete tetőt is. Az egyedi megjelenéshez a színek mellet a Porsche SportDesign lökhárítói és 19 colos könnyűfém felnijei is hozzátartoznak. Belül különleges váltókar és műszerfaldíszítés vonja magára a figyelmet.


Megint különlegességet készített a Porsche 1

KÉPEK az egyedi modellről (vezess.hu)



A kívülállók viszont a sportkipufogó érces hangjának örülhetnek, amely az eredetileg 295 lóerős, 3,4 literes boxermotorból 303 lóerőt présel ki.

Máskor felárat kérnének érte, de itt az aktív futómű is a csomag része, amellyel a komfortos és a sportos viselkedés is kicsalható a roadsterből. Emlékezve a győztes évre, összesen 1960 sorszámozott darab készül a Boxter RS 60 Spyderből, erről az utasülés előtti kis lapka tájékoztat is. Az autót egyszerre kezdik majd árusítani a világon mindenütt 2008 márciusában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik