Élet-Stílus

Máris megtalálták Lehmann utódját

Arsene Wenger a napokban bejelentette, hogy a német válogatott első számú kapusa már januárban eligazolhat. Az Arsenal francia trénere lapjelentések szerint már ki is nézett magának egy másik német portást.

Arsene Wenger ugyan szeretné, ha a 38 éves Jens Lehmann az egyesületnél maradna, de egy interjúban elmondta, hogy nem akarják mindenképpen megtartani. „Már januárban elmehet, ha komoly kérője akad” – mondta az Ágyúsok trénere, majd hozzátette, hogy hivatalosan még senki nem kereste őket az ügyben.

Angol lapjelentések szerint a Borussia Dortmund szívesen visszacsábítaná a Bundesligába a német válogatott első számú kapusát. A London Evening Standard úgy tudja, hogy a német együttes ügyvezetője és a sportigazgatója, Hans Joachim Watzke illetve Michael Zorc már Londonban tárgyal. A BBC információi szerint a Manchester City, a VfL Wolfsburg, a Hertha BSC Berlin, a VfB Stuttgart és a Borussia Mönchengladbach is érdeklődik Lehmann iránt.

Az Arsenalnál eközben már elindult egy újabb kapus keresése, és Wenger szeme egy másik német játékoson akadt meg. Heinz Müller jelenleg az angol másodosztályban szereplő FC Barnsley kapuját őrzi. A 29 éves portás az idei szezonban már több élvonalbeli klub érdeklődését felkeltette, az Arsenal mellett a Liverpool, az Everton és az Aston Villa is szívesen vinné Müllert, aki nyáron igazolt Angliába, azt megelőzően a norvég Lilleströmben játszott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik