Élet-Stílus

Lesérült egy újabb Chelsea-sztár

Didier Drogba és John Terry után a londoni alakulat újabb kulcsembere dőlt ki bizonytalan időre. Frank Lampardot az Aston Villa ellen bajnokin kellett lecserélni, combizomsérülése miatt feltehetően jó pár hétig nem számíthat rá a csapat trénere.

A 4-4-re végződő mérkőzés 26. percében bicegett le a pályáról a válogatott középpályás, helyére Avram Grant azt a Michael Ballackot küldte, aki sérülés miatt április óta nem játszott a Premier League-ben.

„A vizsgálatok izomszakadást mutattak ki, szerencsére nem azon a lábán, ahol már a szezon elején megsérült. Egyelőre nem tudjuk mennyit kell pontosan kihagynia, de óriási szükség lenne rá, így minél hamarabb meg kell kezdenie a rehabilitációt” – áll a klub közleményében.





Nincs szerencséje az utóbbi időben a Chelseanek, hiszen a Lampard mellett a csapatkapitány John Terry, Didier Drogba, Claude Makelele és Florent Malouda is sérült. Ricardo Carvalhóra sem számíthat Avram Grant a következő bajnokikon, mivel a portugál feltehetően hárommeccses eltiltást kap. A hátvéd az Aston Villa ellen páros lábbal szállt bele Gabriel Agbonlahorba, amiért azonnal kiállították.

Carvalho büntetése ellen nem fog fellebbezni a klub, Ashley Cole esetében azonban a szövetséghez fordulnak. A rutinos védőt a hajrában egy állítolagos kezezésért küldte le a pályáról a bíró.

„Idáig sem volt könnyű dolgunk, de meg kell birkóznunk a nehézségekkel” – nyilatkozta a BBC-nek Grant, akinek januárban tovább szaporodnak a gondjai: Drogba, Salomon Kalou, John Mikel Obi, és Michael Essien elutazik a január második felében kezdődő Afrika Kupára. Az izraeli tréner ezért feltehetően a januári átigazolási időszakban megerősíti a keretet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik