Élet-Stílus

Henry ott lesz a csúcsrangadón

Barcelonai részről az argentin Lionel Messi kihagyja az „El Clasicót", a nyáron igazolt francia Thierry Henry viszont felépült, és a csatár játszhat a Real Madrid elleni rangadón.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A barcelonai szurkolók egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Lionel Messi sérülése miatt csak a lelátóról követheti figyelemmel az „El Classicót”, ugyanakkor a Barcelona nyáron igazolt sztárja, Thierry Henry felépült, ennek nyomán pályára léphet a Real Madrid elleni csúcstalálkozón. Az orvosok szerint a világ- és Európa-bajnok csatár újra egészséges, és kezdő lehet – jelent meg a klubhonlapon.


Henry ott lesz a csúcsrangadón 1

Thierry Henrynak már nem lehet oka panaszra (Getty)


„A terápia meghozta a kívánt eredményt, örömmel mondhatom, Henry játékának nincs akadálya” – erősítette meg a fenti hírt a katalán csapat szóvivője. Henry négy hetet hagyott ki, miután november 25-én, egy edzésen lágyéksérülést szenvedett. A 30 éves francia klasszis – aki első spanyol csúcsrangadójára készül – nyáron az Arsenaltól igazolt a Barcelonába, melynek mezében eddig öt gólt szerzett a Primera Divisiónban, s kettőt a Bajnokok Ligájában.

Az „El Clasico” előtt a „vasárnapi vendég”, a Real négy ponttal vezet a jelenleg második Barcelona előtt a spanyol bajnokságban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik