Élet-Stílus

A Real Madridnál is sajnálják Messit

Lionel Messi, a Barcelona sztárja sérülés miatt nem léphet pályára az „El Clasicón", és ezt nemcsak Katalóniában, hanem furcsa mód még Madridban is nagyon sajnálják – legalábbis erről beszélt a bajnok és éllovas Real Madrid egyik ásza.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Kissé furcsa, de ettől még igaz: Wesley Sneijder, a Real Madrid holland középpályása csalódott, amiért a Barcelona nélkülözni fogja az argentin Lionel Messit a két spanyol gigász vasárnapi rangadóján, az „El Clasicón”.

„Messi nagy játékos. Ő nemcsak Európa, hanem a világ legjobbja is lesz egy szép napon. Valami szörnyű, hogy nem játszhat vasárnap” – magyarázta a holland futballista.

„Jó, a csapatom szempontjából természetesen nem mindegy, hogy Leo játszik-e vagy sem, hiszen ellenfelünknek komoly hátrány, hogy egyik legjobbját nélkülöznie kell egy ilyen rangadón” – tette hozzá.


A Real Madridnál is sajnálják Messit 1

Lionel Messit vigasztalni kellett (AP)


Messi öt hétig lesz harcképtelen, miután a szombati, Valencia elleni fellépésen, röviddel a szünet előtt súlyos sérülést szenvedett: a bal combjában beszakadt az izom. Barcelonában tragikusan fogják fel a történteket, hiszen élénken emlékeznek még arra, hogy a legutóbbi „El Classicón”, március 10-én éppen Messi mentette meg a katalán sztárcsapatot: a Barca a 20 éves argentin mesterhármasával hozta 3-3-ra a rangadót a Camp Nouban. Jelenleg négy pont választja el a két együttest a tabellán, a Real az első, a Barca a második helyen áll.





Barcelona-Real Madrid 3-3 (2007. március 10., Camp Nou)

„A rangadó ugyan nem dönt semmiről, ettől függetlenül persze nagy szükségünk lenne a három pontra, mert szeretnénk mielőbb átvenni az első helyet, jóllehet, még hosszú út vezet a bajnoki címig. A győzelem persze a két csapat múltja, presztízse miatt lenne a legfontosabb” – így Andres Iniesta, a Barcelona középpályása.

Az „El Clasico” vasárnap este hét órakor esedékes a Camp Nouban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik