Élet-Stílus

A Bayern megbüntette Kahnt

A német rekordbajnok Bayern München egy mérkőzésről eltiltotta, továbbá 25 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a csapat veterán kapusát, csapatkapitányát, Oliver Kahnt.

Kapcsolódó linkek


nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 38 éves kapust „fegyelmezetlenség miatt” vonta felelőségre a klubja, ám pontosan nem tudni, mit követett el. Az eltiltása a hétvégi, Hertha BSC elleni idegenbeli bajnokra szól, ám a veterán labdarúgó nem úszta meg ennyivel, még 25 ezer eurót (6,3 millió forint) is be kell fizetnie a klubkasszába büntetés gyanánt.

Erről Ottmar Hitzfeld, a bajor sztárcsapat vezetőedzője döntött, ám arról sem ő, sem a Bayern más alkalmazottja nem nyilatkozott, hogy Kahn mivel „érdemelte ki” a büntetését.

És a mindig jól értesült német sajtó sem derített ki semmit ezzel kapcsolatban. Kahn is csak annyit mondott: elismeri a hibáját, és kész vállalni érte a felelőséget, továbbá a fegyelmet ő is nagyon fontosnak tartja.

Ennyi. Ami biztos, a tervek szerint a szezon végén visszavonuló „Kanh Királyt” eltiltása alatt Michael Rensing áll majd a kapuban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik