Élet-Stílus

Bayern: Altintop már téli pihenőn

Hamit Altintop, a Bayern München és az Európa-bajnoki szereplést kiharcoló török válogatott középpályása térdoperációja miatt az idén már nem léphet pályára.

Kapcsolódó linkek

nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 24 éves futballista szerdán, Augsburgban feküdt a kés alá – a beavatkozás során a fájós jobb térdét tisztították ki az orvosok.

Operációja miatt az idén már nem léphet pályára (a Duisburg és Hertha elleni bajnokit, valamint Arisz elleni UEFA-kupa-meccset hagyja ki), januárban viszont a többiekkel együtt kezdheti meg a téli felkészülést.

Hamit Altintop az egyetlen olyan játékos a Bayern München keretében, aki eddig egyetlen tétmérkőzésről sem hiányzott – a német listavezető mind a 22 fellépésén szerepet kapott. A bajnokságban háromszor, az UEFA-kupában pedig egyszervolt eredményes.

Ami a bajorok további sérültjeit illeti: Bastian Schweinsteiger és Willy Sagnol elvileg még az idén visszatérhet a csapatba. A klubtól származó hírek szerint jó esély van arra, hogy a német középpályás, valamint a francia védő a Bayern München még hátralévő három 2007-es találkozójából legalább az egyiken szerelést ölt.

Németországban december 16-án kezdődik a téli futballszünet, s február első napján indulnak újra a Bundesliga küzdelmei.

Védővel erősödnek Husztiék



Huszti Szabolcs csapata, a Hannover leigazolta Valerien Ismaelt, a Bayern München francia labdarúgóját. A 32 éves belső védő – aki 2005-ben a Werder Brementől ment Münchenbe – a nemzetközi átigazolási időszak első napján, azaz január 1-én csatlakozik az új együtteséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik