Élet-Stílus

Jön Kylie Minogue

Kylie Minogue ausztráliai énekesnő május 15-én a Budapest Sportarénában lép fel. A koncertjére december 3-ától lehet vásárolni a jegyeket.

Kylie Minogue 2008. május 6-án induló koncertkörútja első szakaszában érkezik Budapestre – a 24 koncerthelyszín közül a hetedik lesz a magyar főváros. Az énekesnő turnéja Párizsból indul, és Kylie fellép többek között Antwerpenben, Berlinben és Münchenben, Bécsben, Prágában, több skandináv helyszínen, Belfastban, Glasgow-ban, Manchesterben.

A jövő évi turné középpontjában a napokban megjelenő X című, sorrendben 10. albuma áll majd. A show különbözik majd minden eddig látott Kylie-koncerttől. Saját kreatív csapata szerint „friss, üde, újdonságokkal teli” programra lehet számítani, XXI. századi technikai megoldásokkal.

Kylie így nyilatkozott az új show-ról: „Olyan koncertet állítottunk össze, amely izgalmas és újszerű élmény lesz a közönségnek és nekem is. Az „X” album változatos hangzásvilága lehetővé teszi, hogy kilépjek a hagyományos koncert keretei közül, és bemutassam, mivé fejlődött a műfaj és én magam is. A két korábbi turné után az „X” már a jövőbe tekint, ugyanakkor benne vannak a kedvencek, amelyek remekül megférnek a vadonatúj dalokkal”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik