Élet-Stílus

NFL: elhunyt a meglőtt Redskins-védő

Kedd hajnalban belehalt sérüléseibe Sean Taylor, az észak-amerikai profi ligában (NFL) szereplő Washington Redskins amerikai futballistája, akit saját otthonában lábon lőttek betörők.

A 24 éves védő miami házába ismeretlen tettesek hatoltak be vasárnap éjszaka, és két lövést adtak le rá a hálószobában. Az egyik golyó átszakította a combjában lévő artériát, melynek következtében sok vért vesztett. Felesége és egyéves kislánya sértetlenül megúszta a támadást.

„Tudja mozgatni a kezét, és az arcmimikája is működik, de súlyos agykárosodást szenvedett. Bízunk a csodában” – mondta még hétfőn Vinny Cerrato, a Redskins alelnöke.

Taylor állapota azonban már nem javult, és édesapja helyi idő szerint 5:30 órakor értesítette haláláról ügyvédjét, és rajta keresztül a médiát.

Richard Sharpstein elmondta, hétfő éjszaka az orvosok még bizakodtak, miután a játékos megszorította az egyik nővér kezét, ám a játékos sem ezt megelőzően, sem később nem tért már teljesen magához.

Kilenc napja – a család távollétében – egyszer már betörtek Taylor otthonába, feldúlták a szekrényeket, és egy konyhakést hagytak az ágyán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik