Élet-Stílus

Megmenthetik a kortárs színházat

Most bárki hozzájárulhat a kortárs színházak fennmaradásához, amire a Pintér Béla Társulat ad lehetőséget. A november végi pártoló estjükre érkező nézők az emelt jegyár megfizetésével támogathatják az önfenntartó színházat.

A Pintér Béla Társulat egyedülálló a hazai színházi életben, előadásaikkal jelenünket dolgozzák fel, és egészen különleges élményt adnak nézőiknek. A klasszikus kőszínházakhoz képest biztosan többrétegű előadásaik után mindenki feltöltődve megy haza, és sokan biztosan még az ágyukban fekve is a látottakon morfondíroznak. A Pintér Béla Társulat munkáját a hazai szakma is elismerte, az Anyám orra című előadásukkal 2006-ban a Pécsi Országos Színházi Találkozón a legjobb előadásnak járó díjat nyerték el.

Most ugyanezt az előadást nézhetik meg azok, akik támogatnák a kortárs színházat. A Pintér Béla Társulat ugyanis november 28-ra Pártolói Előadást szervez, ahova azokat a lelkes nézőiket várják, akik szeretnék és tudják támogatni a munkájukat. Az est végére a társulat meglepetéssel is készül. Az emelt jegyár (10 ezer forint) megfizetésével a nézők a társulat Pároltó Tagjává válnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik