Élet-Stílus

Magyarország megelőzi Amerikát egy filmbemutatóban

Magyarországon és Hollandiában december 20-án, kerül a mozik vásznaira. a P.S. I love you című amerikai film, egy nappal hamarabb, mint a tengerentúlon.

Ritka eset, amikor hazánk előbb tud forgalmazásba venni egy amerikai alkotást, mint maga az Egyesült Államok, de a P.S. I love you-t a magyar közönség egy nappal hamarabb tekintheti meg, mint bárhol máshol a világon – áll a magyarországi forgalmazó, a SPI International közleményében.

A Richard LaGravenese által rendezett film főszerepét a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Hilary Swank (Milló dolláros bébi; A fiúk nem sírnak) játssza, aki – szerepe szerint – fiatalon elveszíti a férjét, s ezután ő sem akar tovább élni. Ám 30. születésnapján csomagot hoz a postás az elhunyt kedvesétől…

A férjet a 300-ból ismert Gerard Butler alakítja, a legjobb barátnőt pedig, a Jóbarátokban hírnevet szerzett Lisa Kudrow.

A film – a hazai forgalmazó szerint – különleges példája az egyszerre sírás és nevetés folyamatának, ezért a várakozásuk szerint a karácsony egyik sikerfilmje lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik