Élet-Stílus

Alonso helyére ülne Ralf

A Toyotától az idény végén távozott Ralf Schumacher magasra céloz: a McLarennél szeretné folytatni Forma-1-es pályafutását.

Ralf Schumacher szívesen elfoglalná Fernando Alonso megüresedett helyét a McLarennél. A hatszoros futamgyőztes német jelenleg szerződés nélkül áll a pálya szélén, miután bejelentette, hogy elhagyja a Toyotát.

„Nem titok, hogy a mclarenes ülés a legkapósabb. Minden versenyző szeretne beülni abba a nagyszerű autóba” – mondta a 32 éves pilóta a Bild am Sonntagnak.

Arra a kérdésre, hogy elég jónak érzi-e magát a feladatra, az idén siralmasan teljesítő Schumacher így válaszolt: „Természetesen! De azt le kell szögeznünk, hogy eddig nem történt meg a kapcsolatfelvétel köztem és a McLaren között.”

A veterán versenyző egész idényben állította, hogy jövőre is az F1-ben versenyez majd, de a Forma-1-es mezőnyben mostanra mindössze két szabad hely maradt: a McLarenen kívül csak a sereghajtó Force India keres versenyzőt, Ralf Schumacher állítólag hamarosan tesztel is a csapatnál, melynek új tulajdonosa, az indiai milliárdos, Vijay Mallya a német jó barátja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik