Élet-Stílus

Cannavarót visszahúzza a szíve Olaszországba

A világbajnok védő ügynöke elmondta, hogy a Fabio Cannavaro szívesen visszatérne Olaszországba, miután lejár a szerződése a Real Madridnál.

A tavalyi aranylabdás játékosnak még két éve van hátra a szerződéséből a spanyol bajnoknál. Ennek lejártával az ügynöke szerint visszatérne ahhoz az egyesülethez a 34 éves játékos, ahol annak idején elkezdte a karrierjét. A Napoliban futballozik jelenleg a védő öccse, Paolo.

Az olasz válogatott kapitánya soha nem csinált titkot abból, hogy otthon fejezné be a pályafutását, ám néhány hete, a legutóbbi focibotrányt követően meglepő nyilatkozatot adott. Akkor az elmúlt évek egyik legjobb védőjének tartott Cannavaro kijelentette: boldog hogy nem Olaszországban futballozik.

Az ügynöke szerint azonban félreértelmezték a 2006-os világbajnokság óta a formáját kereső sztár kijelentéseit. „Fabiót is nagyon megviselték a történtek, és hirtelen felindulásában mondott egy-két dolgot, amiket azonban úgy gondolom, hogy rosszul interpretáltak.” Cannavaro mellesleg a szerdai Feröer-szigetek elleni összecsapáson megelőzte a válogatottságok számát (113) tekintve a legendás Dino Zoffot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik