Élet-Stílus

Premier League: edző, aki pihenni akar

A Tottenham Hotspur csapatától októberben elküldött Martin Jol elutasította az őt szeződtetni kívánó Birmingham City ajánlatát - ezt azzal indokolta, hogy pihenésre van szüksége.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A Birmingham kispadja hétfőn vált szabaddá, miután a korábbi menedzser, Steve Bruce úgy döntött, hat év után visszatér a Wiganhez.

A Premier League-ben jelenleg a 15. helyen álló „kékek” vezetői Martin Jolt kérték fel a menedzseri teendők ellátására, ám a Tottemham együttesétől a gyenge eredmények miatt októberben kiebrudalt holland nemet mondott az ajánlatra.

A részletekről David Sullivan, az elutasított klub egyik vezetője számolt be: „Martinnal a hétvégén beszéltünk, s ő megköszönte az érdeklődést, ugyanakkor azt mondta, korai lenne még munkát vállalnia. Inkább pihen.”

Sullivan hozzátette: jobb híján folytatják az új edző keresését, s mindenképpen egy Jolhoz hasonló kaliberű trénert szeretnének szerződtetni.

A birminghami klubvezető azt is elárulta: Steve Bruce elvesztéséért hárommillió font „fájdalomdíjat” kaptak a Wigan csapatától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik