Élet-Stílus

Ibrahimovic lesz a legjobban kereső focista?

Egy évvel meghosszabbította szerződését Kaká, az idei Aranylabda-szavazás legnagyobb esélyese, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan brazil klasszisa. Lapjelentések szerint Kaká a jövőben évi kilencmillió euróért rúgja majd a bőrt. Még nála is többet kereshet Ibrahimovic, ha elfogadja az Inter ajánlatát.

Az AC Milan 25 éves középpályását a nyáron több helyről is csábították, és az átigazolási szezon végeztével is állandóan napirenden volt a távozása. A Real Madrid volt a legmakacsabb kérő, de a Gazzetta dello Sport információi szerint a királyi gárda erőfeszítései hiábavalónak bizonyultak.

Az olasz lap úgy tudja, hogy a brazil irányító és a klub megállapodott, és egy évvel meghosszabbították a 2011-ig érvényes szerződést. A lap információi szerint Kaká a jövőben évi kilencmillió eurót keresne – jelenleg közel hatmilliót vihet haza.

Az idei Aranylabda-szavazás legnagyobb esélyesének tartott Kaká szerződéshosszabbítását hivatalosan az egyesület csak a december 2-ai gála után jelenti be. A brazil klasszis 2003-ban igazolt az AC Milanhoz, ezt megelőzően a Sao Paulóban futballozott.

Szintén a Gazzetta írta meg, hogy hosszú távra szeretné magához kötni Zlatan Ibrahimovicot az olasz bajnok Internazionale, amely a cél érdekében a világ legjobban kereső labdarúgójává tenné a svéd légióst.

A lap információja szerint a milánói klub már most egy évvel meg akarja hosszabbítani a csatár pillanatnyilag 2011-ig szóló szerződését, s amennyiben a játékos ebbe belemegy, azonnal 11 millió euróra emelik az éves gázsiját. Ezzel az összeggel még a 9 milliójával jelenleg legjobban kereső Kakát, a városi rivális AC Milan brazil sztárját is túlszárnyalná a 26 éves klasszis, aki most idényenként 7 millióért rúgja a labdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik