Élet-Stílus

Adriano a Bundesligában?

Olasz lapjelentések szerint az Internazionale brazil támadója januártól a Bajnokok Ligájában is érdekelt Werder Bremenben futballozhat. A Serie A címvédője megkérné a mellőzött támadó árát, az olaszoknak egy másik brazilra, Diegóra fáj a foga.

A 25 éves Adriano az utóbbi hónapokban az Inter kispadjára sem ülhetett le, a trénerrel megromlott a viszonya, és a klub vezetése már több alkalommal is jelezte, hogy távozhat. A Tuttosport úgy tudja, hogy a Werder Bremen szívesen leigazolná az apja halála óta látványosan összeomló játékost, aki az utóbbi időben csak a botrányai miatt szerepelt a lapokban.

Az Inter az ősszel kirobbanó formában futballozó Diegót kérné cserébe, a hírek szerint akár 20 milliót is áldoznának az irányító középpályásért. A 22 éves klasszisnak 2011-ig van érvényes szerződése a brémaiakkal, de nem kizárható, hogy Adrianóért cserébe, szintén kölcsönbe Olaszországba küldik.

Az Internél a kispadról is száműzött Adriano jelenleg hazai pályán, a brazil bajnok FC Sao Paulónál készül az előtte álló feladatokra. Édesapja tavalyi halála óta depressziók gyötrik az erőszakos csatárt, akivel a fizikai felkészülés mellett pszichológus is foglalkozik. A tervek szerint csak január elsején tér vissza Olaszországba, kérdés, hogy meddig marad.

A Werdernek ugyanis komoly gondjai vannak csatárposzton. A Bundesliga jelenlegi második helyezettjénél a napokban kezdett el ismét a csapattal edzeni Aaron Hunt, de a kanadai játékos csak jó pár hét múlva lesz harcra képes. A hétvégi Eb-selejtezőn pedig Hugo Almeida sérült meg, a portugálnak várhatóan két hetet kell kihagynia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik