Élet-Stílus

Napi dinnye: megnövesztette szemfogait a brazil Drakula

A 27 éves Vandeir Maximo da Silva a Sao Paulo állambeli Presidente Prudente városban folyamodott a fogorvosi beavatkozáshoz, hogy jobban hasonlítson a mitikus, vérszívó hírében lévő havasalföldi fejedelemhez.

Az “emberi vámpírokból” álló szekta vezetőjét a közelmúltban őrizetbe vették a helyi hatóságok, mert azzal vádolták, hogy 17 fiatalt toborzott “Lázadó angyalok” nevű szektájához, akikkel kölcsönös harapásokkal szavatolták egymásnak az “örök életet”.


Bár egy hét után szabadlábra helyezték, ennek ellenére könnyű testi sértés, szexuális visszaélés és gyilkossági szándék címén bíróság elé állítják, miután kiderült, hogy az a “virtuális” személy, akit a szektának meg kellett volna ölnie, a vezér terhes barátnője lett volna.

Da Silva feltételes szabadlábra helyezése azzal járt, hogy köteles alapvető élelmiszerekből álló kosarakat áldozatai házához szállítani, továbbá eltiltották a város temetőjének látogatásától, ahol rendszeresen összegyűlt a fiatalokkal. Valószínű azonban, hogy 13-15 éves áldozatainak okozott lelki sérülések miatt végül a börtönben köt ki a brazil Drakula – nyilatkozta egy helyi rendőrfelügyelő a TV Globo csatornának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik