Élet-Stílus

Napi dinnye: megdőlt a vakon sms-ezés világcsúcsa

Egy új-zélandi tini mostantól a rekordere a vakon végzett szövegbevitelnek. Egy szabvány, 160 karakteres üzenetet mindössze 45 másodpercig tartott „bepötyögnie”.

A 17 éves Elliot Nicholls kétszer döntötte meg a korábbi 83 másodperces csúcsot, először mindössze 51 szekundumra szorítva le azt, majd második kísérletre ezen is sokat javítva állította fel az elképesztő 45 másodperces rekordot.

Mint elmondta, napi 20 percet szokott gyakorolni, és csak a megfelelő lélektani pillanatra várt, régóta tudta, hogy sikerülni fog. A srác egyébként négy különféle mobilt használ, és napi 50 szöveges üzenetet küldözget ismerőseinek.

A fiú apja is, aki minden évben megvásárolta Elliotnak az aktuális Guinness bookot, biztos volt benne, hogy fia előbb vagy utóbb tesz valamilyen furcsa rekordkísérletet.

A kísérlet során elküldött szöveget a szabályoknak megfelelően, szóközökkel, grammatikailag helyesen gépelte.

Az elküldött szöveg a piranhákról szólt, amelyben latinul említi a faj két nemzetségét, és hozzáteszi: az édesvizek legveszélyesebbnek tartott hala a valóságban csak ritkán támad emberre – írja az Ananova hírügynökség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik