Élet-Stílus

Az U21-esek elbuktak Lettországban

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott vasárnap 1-0-s vereséget szenvedett Lettországban Európa-bajnoki selejtezőn, így aligha juthat tovább a csoportból.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a Róth Antal együttese jól kezdte a mérkőzést, ám a 22. percben a tizenhatoson kívül szabálytalankodó Bogdán kapust kiállította a játékvezető. Az emberhátrányban játszó magyar válogatott a 65. percig bírta a nyomást, ekkor egy szöglet után Gaurach a kapuba fejelt, eldöntve ezzel a mérkőzést.

„Az együttes stabilitása emberhátrányban is megmaradt, ám egy védelmi hibát követően a lettek betaláltak. A meccs elején Kovács ziccert hibázott, és a hajrában is voltak helyzeteink, azonban ezek közül ezúttal egyet sem tudtunk kihasználni” – így Róth Antal.

A magyar csapat ezzel a vereséggel nehéz helyzetbe került – hat meccs után kilenc ponttal a harmadik, egy pont a hátránya az egy találkozóval kevesebbet játszott Szerbia mögött. Márpedig a tíz selejtezőcsoport első helyezettjei mellett csak a négy legjobb második jut be a selejtező rájátszásába.

U21-es Eb-selejtező:
Lettország-Magyarország 1-0 (0-0)
Gól:
Gaurach (65.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik