Élet-Stílus

A Red Bullnál nincs helye Alonsónak

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso biztosan nem lesz a Red Bull pilótája - jelentette ki a csapatvezető Christian Horner, aki szerint a Renault lesz a spanyol következő munkaadója.

Kapcsolódó linkek


forma1.lap.hu
sport.lap.hu


„A pilótáinknak érvényes szerződésük van a következő szezonra, különben is elégedettek vagyunk Mark Webber és David Coulthard teljesítményével” – magyarázta Christian Horner, a Red Bull-istálló vezetője, aki szerint a McLarennel két hete szerződést bontó Fernando Alonso a Renault csapatánál fog versenyezni a következő szezonban.

„Az, hogy egyáltalán hírbe hozták velünk Alonsót, azt jelenti, hogy sokat fejlődtünk az elmúlt két évben, de nálunk nincsen szabad hely a számára. A Renault mellett még a Toyota az a csapat, ahová elvileg mehet, máshol már nincs üres hely” – így Horner.

Alonso 2005-ben és tavaly világbajnokságot nyert a Renault-val, míg idén a finn Kimi Räikkönen és a brit Lewis Hamilton mögött a harmadik helyen zárt a McLaren pilótájaként.


A hírek – pletykák szerint – a legszívesebben a Ferrarihoz igazolna, de szinte kizárt, hogy – a közeljövőben – maranellóiakhoz szegődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik