Élet-Stílus

Fagyos időben edzett a labdarúgó válogatott

Megtartotta utolsó nyilvános edzését a pénteki utazás előtt Várhidi Péter, a Moldova és Görögország elleni Eb-selejtezőkre készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

A fővárosi Vízművek-pályán tartott tréningen egyedül a kisebb sérüléssel bajlódó Vass Ádám végzett külön munkát, a többiek teljes intenzitással dolgoztak a hideg és esős időben.

A keret rövid bemelegítés után főként az emberelőnyös szituációkat – három a kettő, illetve az egy ellen – próbálgatták, ezekben a gyakorlatokban többnyire a Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Priskin Tamás trió villogott.

Ezt követően kétkapus játék következett, melynek során láthatóan a gyors, rövid passzos játékot követelte meg a kapitány. A csapat pénteken kora délután utazik Chisinauba, ahol a szállás elfoglalása után este a meccs színhelyén, a Zimbru-stadionban vezényel edzést Várhidi Péter. Az Eb-selejtező szombaton – magyar idő szerint – 18 órakor kezdődik.

A szerdai, a Puskás Ferenc Stadionban 20:15-kor kezdődő Görögország elleni mérkőzésre országszerte az IBUSZ irodáiban lehet jegyet vásárolni. A belépők 1500 és 5000 forintos áron kaphatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik