Élet-Stílus

Haast megmérgezték Moszkvában?

Alexander Waske német teniszező azt állítja, hogy csapat- és honfitársát, Tommy Haast megmérgezték a Davis-kupa szeptemberi, Moszkvában rendezett elődöntője alatt.

Kapcsolódó linkek


tenisz.lap.hu
sport.lap.hu


„Nemrég beszéltem egy moszkvai emberrel a Davis-kupáról, s ő csak úgy megjegyezte, hogy Haast megmérgezték…” – idézte a Bild című német lap a párosspecialista Waskét, aki szintén tagja volt a német válogatottnak, amely 3-2-re kapott ki az oroszoktól.

Két nap után még a németek vezettek 2-1-re, ám a világranglistán jelenleg 13. helyen álló Tommy Haas vasárnap már nem tudott pályára lépni súlyos gyomorpanaszai miatt. Helyettese, a DK-újonc Philipp Petzschner aztán négy szettben kikapott Mihail Juzsnyijtól, s a hazaiak az utolsó meccset is megnyerték.

„Ha belegondolok, hogy milyen rosszul voltam, elképzelhetőnek tartom, hogy ez történt. Még mindig nem jöttem teljesen rendbe” – így Haas, akit ugyan alaposan megvizsgáltak, de csak vírust kerestek a szervezetében, a mostani információk birtokában azonban újabb teszteknek vetik alá a németek klasszisát.

Az orosz csapat pedig november 30. és december 2. között Portlandben az Egyesült Államokkal vívja a sorozat döntőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik