Élet-Stílus

Galaktikus marad Ruud van Nistelrooy

A holland válogatott csatár az elkövetkező napokban meghosszabbítja a szezon végén lejáró szerződését a Real Madriddal. Spanyol sajtóinformációk szerint a 31 éves Ruud van Nistelrooy 2010-ig fog aláírni a bajnoki címvédőnél.

A Cadena Sar nevű rádióadó jelentette kedden este, hogy a Real Madrid vezetői azon fáradoznak, hogy napokon belül meghosszabbítsák a Manchester Unitedtől igazolt játékos szerződését. Nistelrooy tavaly nyáron érkezett a Vörös Ördögöktől, ahol összekapott Sir Alex Fergusonnal.

Új csapatánál hamar beilleszkedett, hiszen első szezonjában 46 tétmeccsen 33 góllal igazolta félelmetes hírét. A Real Madrid vezetői feltehetően nem sajnálják a MU-nak átutalt 15 millió eurót, hiszen Nistelrooy idén sem vett visszább: a Primera Divisiónban ötször, a Bajnokok Ligájában pedig háromszor volt már eredményes.

A 31 éves holland szerződése elvileg az év végén lejár, de a megállapodásnak van egy záradéka, amely szerint automatikusan meghosszabbítják egy évvel a kontraktusát, ha a szezonban legalább 35 tétmeccsen pályára lép. A klub vezetői a hírek szerint szeretnék 2010-ig marasztalni Európa egyik legveszélyesebb befejező csatárát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik