Élet-Stílus

Schumacher teszteli az új Ferrarit

A tavaly visszavonult Michael Schumacher teszteli jövő héten a Forma-1-es Ferrari legújabb modelljét Barcelonában. Közben felmerült az is, hogy Schuminak a McLarenbe kellene ülnie.

Kapcsolódó linkek


forma1.lap.hu
sport.lap.hu

„Részben technikai okai vannak, hogy Michael tesztel. A 2008-as autókból száműzik a kipörgésgátlót és az egyéb elektromos segédrendszereket, és az ilyen kocsikat ő jól ismeri” – mondta a maranellóiak szóvívője.

A 38 éves, 91 futamon győztes klasszis jelenleg tanácsadó a Ferrarinál. Ami a napokban felröppent visszatérési pletykákat illeti, a Ferrari illetékese csak annyit mondott, hogy Jean Todt csapatfőnök nagyon örülne, ha jövőre Schumi ismét a volán mögé ülne.

Egy másik ötlet szerint a hétszeres világbajnokot a McLarenbe kellene ültetni! Ez Partick Headtől származik, a Williams-csapat társtulajdonosa ajánlotta Schumit a wokingiak figyelmébe.


Schumacher teszteli az új Ferrarit 1

Egyelőre csak tesztel (MTI/EPA)



„Michael továbbra is fitt, és biztos vagyok benne, hogy számára unalmas a bokszutca falánál ücsörögni” – indokolt Head. Eddig Heikki Kovalainen, Adrian Sutil és Nico Rosberg neve vetődött fel – komolyabban – Fernando Alonso lehetséges utódjaként.

A Ferrari a 2007-es kiírásban – Kimi Räikkönen révén – az egyéni és a csapatvilágbajnoki címet is megszerezte. A finn pilótának, valamint Felipe Massának is érvényes szerződése van a következő szezonra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik