Élet-Stílus

ManCity: letolt gatyával ünnepelt a gólszerző

A Premier League hétfő esti mérkőzésén a Manchester City 1-0-ra legyőzte a vendég Sunderland együttesét, ezzel megőrizte hibátlan hazai mérlegét, s a harmadik helyre kapaszkodott fel. Stephen Ireland találatánál csak a gólöröme volt „érdekesebb".

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu



A Manchester City továbbra is hibátlan otthonában, hétfő este 1-0-ra végzett a Sunderland ellen. Az amúgy nem túl izgalmas meccset Ireland bomgólja döntötte el.

A 21 éves középpályás Darius Vassell beadása után kapásból tüzelt kapura, s a labda Craig Gordon lábai között talált végül utat a kapuba.

A gólnál csak a gólöröm volt „érdekesebb”. Ireland nemes egyszerűséggel letolta a nadrágját, hogy ország-világ láthassa a Superman-lógóval díszített alsóját.

„Superman, szupergól. Stephen szerzett egy gyönyörű gólt, a többit most hagyjuk. A szövetségben nyilván megnézik a gólörömét, bár jobban örülnék, ha nem tennék” – így Sven-Göran Eriksson, a Manchester City vezetőedzője, akinek csapata hetedik hazai mérkőzését is megnyerte, s ezzel Chelsea-t, a Balckburn Roverst és a Portsmoutht megelőzve felkapaszkodott a tabella harmadik helyére.

Premier League, 12. forduló:
Manchester City-Sunderland 1-0 (0-0)
Gól:
Ireland (67.)

A korábbi eredmények:
Arsenal-Manchester United 2-2
Aston Villa-Derby 2-0
Everton-Birmingham 3-1
Fulham-Reading 3-1
Middlesbrough-Tottenham 1-1
Newcastle-Portsmouth 1-4
Wigan Athletic-Chelsea 0-2
Blackburn-Liverpool 0-0
West Ham-Bolton 1-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik