Élet-Stílus

Idegenben botlott a Debrecen

A bajnoki címvédő együttes mérsékelt iramú, és alacsony színvonalú meccsen igazságos döntetlent játszott Fehérváron. A Loki egy győzelemmel felzárkózhatott volna az éllovashoz, így azonban maradt a harmadik helyen.

A forduló előtt pontok tekintetében a Honvéd és a Debrecen állt a tabella élén. A budapesti csapat a 13. forduló nyitómérkőzésen idegenben verte a Vasast, így a Lokinak szintén idegenben kellett volna szállítania a három pontot, hogy tartsa a lépést Supka Attila csapatával.

A mérkőzés borzalmasan kezdődött, és a folytatásban sem volt sok öröme a pár száz szurkolónak. Az első félidőben egy-két helyzetecskétől eltekintve az égvilágon semmi nem történt. A játékosok mezőnyben rengeteget hibáztak, az átütő erő mindkét oldalon hiányzott, és ez elsősorban a debreceniekre nézve volt szomorú.

A szünetben Beranak mester Kerekes és Sándor beküldésével próbálta meg felrázni a címvédőt. A Loki kicsit aktívabb is lett, de gólt nem ők, hanem a hazaiak szerezték. Vad játékvezető azonban a partjelző intésére nem adta meg Sitku Illés teljesen szabályos gólját.

Az utolsó percekben a két csapat már nem a játékkal volt elfoglalva, folyamatosan követték egymást a szabálytalanságok, majd a heves reklamálások. A bíró futószalagon osztotta a sárgákat, Csobánki a 82. percben a másodikat is megkapta, de mindez már az eredményen nem változtatott.

Soproni Liga, 13. forduló:
Fehérvár-Debrecen 0-0
Kiállítva:
Csobánki (82. Fehérvár)

Pénteken játszották:
Vasas-Budapest Honvéd 0-2

Szombaton játszották:
Győri ETO FC-Újpest FC 4-2
Paksi FC-Diósgyőri VTK 2-2
REAC-ZTE FC 1-2
Tatabánya-MTK Budapest 1-3
Nyíregyháza-Gabona Trans Kaposvár 0-2
FC Sopron-BFC Siófok 0-0

—-Góllövőlista—-

9 gólos: Kouemaha (Debrecen)

8 gólos: Waltner (ZTE)

7 gólos: Hercegfalvi (Honvéd), Urbán (MTK)

6 gólos: Abraham (Honvéd), Bajzát (Győr), Fülöp (Siófok), Oláh (Kaposvár), Simon (Diósgyőr)

5 gólos: Alves (Kaposvár), Bárányos (Honvéd), Dzsudzsák (Debrecen), Kanta (MTK), Kovács Z. (Újpest), Márkus (Paks), Sitku (Fehérvár)

4 gólos: Bori (MTK), Foxi (Újpest), Hajdú (Tatabánya), Kerekes (Debrecen), Meye (ZTE), Nyerges (REAC), Pekic (ZTE), Tisza (Újpest)

3 gólos: Belic (Sopron), Bogdanovic (Győr), Bozic (Fehérvár), Dajic (Fehérvár), Dourandi (Újpest), Filó (Tatabánya), Horváth F. (Paks), Koplárovics (ZTE), Kulcsár (MTK), Lázok (Vasas), Pátkai (MTK), Sándor Gy. (Újpest), Sándor T. (Debrecen), Simek (Fehérvár), Sipeki (Diósgyőr), Szabó Á. (MTK), Torma (REAC), Tóth N. (ZTE), Tóth Z. (ZTE), Tököli (Paks), Zahorecz (Kaposvár)

2 gólos: Abass (Honvéd), Brnovic (Győr), Cornaci (Nyíregyháza), Demjén (Debrecen), Douva (Diósgyőr), Farkas B. (Fehérvár), Heffler (Paks), Kanta Sz. (Siófok), Kiss Z. (Debrecen), Kuttor (Siófok), Lambulic (MTK), Leandro (Debrecen), Németh N. (Vasas), Nikolov (Győr), Palásthy (Honvéd), Rajczi (Újpest), Rudolf (Debrecen), Takács M. (Tatabánya), Tandari (Vasas), Tchana (Sopron), Tóth A. (Vasas), Vasiljevic (Kaposvár), Völgyi (Győr), Zana (Sopron)

Öngól: Éger (Paks, a Fehérvár ellen), Farkas V. (Tatabánya, a Győr ellen), Fehér Z. (Sopron, a Győr ellen), Pastva (Tatabánya, a Fehérvár ellen)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik