Élet-Stílus

Adriano és Roberto Carlos egy csapatban?

Az Internazionale brazil támadóját a Juventus elleni rangadóra sem jelölte az olasz bajnok trénere, egyre valószínűbb, hogy januárban eligazol az egykori közönségkedvenc. Roberto Carlos klubja, a török Fenerbahce már be is jelentkezett, akárcsak a West Ham.

Egybehangzó olasz és török lapjelentések szerint a Bajnokok Ligájában is érdekelt Fenerbahce együttese 5 millió eurót ajánlott a milánói csapat brazil klasszisáért. A törökök már januárban szeretnék Isztambulba csábítani az Inter játékosát, aki az elmúlt hetekben nem hogy a kezdőbe, de a keretbe sem fért be.

Adrianót állítólag nem is nagyon marasztalják, ami érthető is, hiszen a 25 éves gólzsák az elmúlt 18 hónapban csak árnyéka önmagának. A brazil idén mindössze egy tétmeccsen szerzett gólt. Igaz sokszor nem is játszhatott: a Bajnokok Ligájába nem is nevezte Roberto Mancini, a Serie A-ban pedig mindössze négyszer kapott lehetőséget az edzőtől.

Újra együtt Roberto Carlosszal?

A törökök boldogan kifizetnék a brazil 5 millió eurósra taksált fizetését, és ugyanennyit adnának az Internek a játékjogért. Ez az összeg nem tűnik soknak Adriano eddigi eredményeit elnézve, de a milánói klub vezetőinek elegük van már a hercehurcából, és örömmel adnának túl a csatáron. „Hogy miért nincs itt Torinóban Adriano? Mert így döntöttünk. Azért” – felelte szemlátomást idegesen Roberto Mancini a Juve elleni derbi előtt az újságíróknak.

A Fenerbahce mellett szólhat az is, hogy júniusban ide igazolt egy másik brazil. Roberto Carlos a Real Madridot hagyta ott a törökök kedvéért. A Fener és az Inter nem mellékesen ugyanabban a BL-csoportban érdekelt, és a két csapat első összecsapásán meglepetésre kikapott idegenben az olasz bajnok.

A Premier League-be is csábítják

Olasz lapjelentések szerint a West Ham is vinné januárban Adrianót. A Gazzetta delo Sport úgy tudja, hogy a West Ham United 20 millió eurót is áldozna a támadóért. Az angol klub izlandi tulajdonosa, Eggert Magnusson mindenképpen szeretné télen a csapat támadósorát megerősíteni, és az összeg kifizetése nem is okozna számára problémát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik