Élet-Stílus

Ailton ultimátumot kapott

Ailtonnak, a Bundesliga 2003/2004-es gólkirályának kifelé áll a rúdja a német élvonalban gyatrán szereplő Duisburgnál, a csapat edzője ultimátumot adott a brazil támadónak.

Kapcsolódó linkek


nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 34 éves brazil csatár négy meccsen egy gólt szerzett a tabellán az utolsó előtti helyen álló Duisburgban, de nem csak a formájával, hanem a hozzáállásával is gond van.

Ráadásul mindenáron Mexikóba utazna, hogy meglátogassa a napokban ikreknek életet adó feleséségét, ám egy hetet még várnia kell, ugyanis nem sikerült megfelelő repülőjáratot találnia. Rudi Bommer vezetőedző most bekeményített, ultimátummal rukkolt elő.

„Megadtam neki a bizonyítási lehetőséget a bajnokságban, türelmes voltam, de ennek vége: nagyobb odadást várok el tőle, s nem csak a meccseken, hanem az edzéseken is” – nyilatkozta az utolsó hét találkozójából hatot elbukó Duisburg szakvezetője. „Mindent elkövettem a nyáron, hogy idekerüljön, most viszont már látni szeretném, nem csináltunk vele rossz üzletet” – tette hozzá a tréner.

Ailton, amolyan világutazó, korábban a Werder Bremenben, a Schalke-ban és a Hamburgban is megfordult. A brémaiaknál gólkirály lett (28 találattal), s bajnokságot és kétszer Német Kupát is nyert, sőt 2004-ben a Bundesliga legjobbjának is megválasztották.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik