Élet-Stílus

Játékszabály

A játékos feladata csupán annyi, hogy kitalálja: a három felajánlott válasz közül, melyik a helyes, amennyiben nem biztos a választásában, keresse meg a helyes választ a www.alegjobbotthon.hu oldalon.
A válasz elküldését követően a játékosnak ki kell töltenie egy regisztrációs adatlapot is, ahol valós elérhetőségi adatokat kell megadni.
Egy játékos naponta egyszer tippelhet, de a játék minden fordulóján részt vehet. A játék időtartama: 2007. október 9. – 2007. október 13.


A játékban való részvétellel a játékos hozzájárul hogy:

• Adatait a Sanoma Budapest Kiadói Rt. (továbbiakban: Szervező) a nyereményjáték lebonyolítása céljából – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően – kezeli.

• Nyereményhez jutása esetén személyes adatai közül nevét, továbbá a nyerés tényét az ajándék megjelölésével a Szervező nyilvánosságra hozza.

• Adatai a Szervező nyilvántartásába kerüljenek, és azokat az esetleges tiltó nyilatkozat kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és hozzájárulás nélkül marketing tevékenység céljából a jövőben felhasználja.

A résztvevők személyes adatait a Szervező bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja ki.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot módosítsa, felfüggessze vagy meg is szüntesse.

A játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vállalja a felelősséget a játék során felmerülő technikai problémákért, különös tekintettel, a megadott e-mail cím (kliens) esetleges meghibásodásaiért.

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Kiadói Rt. alkalmazottai és azok hozzátartozói.

A Nyereményjáték szervezői a játék végeredményével kapcsolatosan fellebbezést nem fogadnak el, azzal kapcsolatos minden jogi út kizárva.

A nyeremény

Napi 2 darab belépő A legjobb otthon lakberendezési kiállíatás és vásárra, amit a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban tartanak 2007. október 19 és október 21. között.

Nyertesek és nyereményátvétel

A játék öt napig tart, ezalatt napi egy nyertes tippelő két darab belépőt nyer a rendezvényre. Amennyiben helyes válaszaik alapján napi egy főnél többen lesznek jogosultak a nyereményre, akkor a Szervező sorsolással dönt. A nyeremények esetleges kisorsolása a Sanoma Budapest Lapkiadó Zrt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideó utca 9.) történik minden nap folyamatosan, mindig az előző nap helyesen válaszolói közül.

A nyertesek névsora a FigyelőNeten kerül közzétételre, ha mégsem böngészné minden nap oldalainkat, akkor sem marad le semmiről, ugyanis a nyerteseket a megadott regisztrációs elérhetőségeiken értesíti a Szervező. A nyertesnek 7 naptári nap áll rendelkezésére, hogy levelünkre válaszoljon, amennyiben nem jelentkezik, úgy második emlékeztetőt küldünk, ha újabb 7 nap elteltével sem kapunk visszajelzést, akkor úgy tekintjük, hogy nyereményéről lemondott! Ezután a Szervező új sorsolást tart. A korábbi nyertes ezután semmiféle jogot nem formálhat a nyereményre.

A nyeremények után fizetendő adók és járulékok a Szervezőt terhelik, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség; útlevélköltsége stb.) őket terhelik.

A nyeremények átadása a játék lezárultát követően, előzetes egyeztetés után, a rendezvényen történik.

A nyeremények csak személyesen vehetők át. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Szervező a nyeremények tekintetében garanciát nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény felajánlójával szemben érvényesítheti.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik