Élet-Stílus

Hollandokkal erősítene a Chelsea

A londoni egyesület napokon belül megállapodik Henk ten Catéval, az Ajax jelenlegi trénerével, aki segédedzőként kapna helyet a szakmai stábban. Angol lapjelentések szerint hamarosan követheti Frank Rijkaard, és az amszterdami klub legnagyobb sztárja, Jan-Klaas Huntelaar is.

A Magyarországon is megfordult Henk ten Cate ügynöke a múlt héten bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a Chelseavel. A hétfői napon jelenlegi klubja, az Ajax Amsterdam elengedte a holland mestert, aki napokon belül csatlakozhat a londoniakhoz.

A Daily Mail információi szerint az egykori MTK-trénert a szezon végén követheti Frank Rijkaard, a Barcelona trénere. A két holland már dolgozott együtt a katalán sztárcsapatnál, és a két bajnoki cím mellett a BL-t is megnyerték.

A lap által idézet források szerint Rijkaard a szezon végén mindenképpen otthagyja a gránátvörös-kékeket. „Nyílt titok, hogy Rijkaardnak az idei az utolsó idénye a Barcelonánál. Jövő nyáron Avram Grant visszatér a sportigazgatói posztra, és a holland lesz az utódja a Chelsea kispadján.”

A Daily Mail cikke szerint Roman Abramovics csapata a téli átigazolási időszakban egy másik holland sztárt is Londonba csábítana. Az orosz milliárdos azt a Jan-Klaas Huntelaart szemelte ki magának, aki az elmúlt szezonban összesen 36-szor volt eredményes az Ajax Amsterdam mezében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik